ESPA STOCK GLOBAL EMERGING MARKETS HUF R01
ISIN: AT0000A00GE4
ERSTE-SPARINVEST KAG1997. 03. 17.
-2018. 10. 22.
részvényalap52.218.681.453 Ft
HUF60.765,28 Ft
Emerging2.50%
magasdíjmentes
hosszútávT+4 Forgalmazási napon T+2 napi árfolyamon

Az ESPA STOCK GLOBAL EMERGING MARKETS egy részvényalap, amelynek befektetési célja a vagyon növelése.

Az alap túlnyomórészt, vagyis vagyonának legalább 51%-a erejéig olyan kibocsátók részvényeit vásárolja, amely kibocsátók székhelye a feltörekvõ országokban van, vagy üzleti tevékenységüket ott végzik, mégpedig közvetlen részvényvásárlás formájában, következésképp nem közvetve vagy közvetlenül befektetési alapokon vagy származékos eszközökön keresztül.

A kibocsátók vállalkozási tevékenységük tekintetében nem tartoznak ágazati korlátozás hatálya alá. Vásárolhatók csekély tõzsdei kapitalizációjú vállalatok részvényei is, de közepes vagy nagy tõzsdei kapitalizációjú vállalatok részvényei is. Befektetési alapok befektetési jegyeibe összesen az alap vagyonának legfeljebb 10%-a fektethetõ be. Származékos eszközök a befektetési stratégia részeként az alap vagyonának 35%-áig és a vagyoni eszközök fedezésére használhatók fel.

Bõvebb információért tekintse meg az Erste Sparinvest honlapját.

1 Harmadik féllel történő elszámolásból és a befektetési jegyek elszámolási sajátosságaiból adódóan esetenként eltérés lehetséges. Kérjük tekintse meg aktuális díjjegyzékünket!

    Kérjük, olvassa el a jogi nyilatkozatot!
Havi portfóliójelentés
Féléves jelentés
Éves jelentés
Kiemelt Befektetői Információk
Teljes tájékoztató
Kezelési Szabályzat