RAIFFEISEN EURÁZSIA RÉSZVÉNY ALAP
Raiffeisen Capital Management2000. 05. 02.
-2017. 06. 23.
részvényalap€ 452.237.863
EUR€ 224,62
Ázsia, Közép-kelet Európa1,50%
magasdíjmentes
hosszútávT+3

A Raiffeisen-Eurázsia-Részvény Alap (R) részvényalap. Befektetési célként hosszú távú tőkenövekmény elérése törekszik magasabb kockázatok vállalása mellett, és túlnyomórészt (vagyonának legalább 51%-ában) olyan vállalatok részvényeibe vagy részvényekkel egyenértékű értékpapírjaiba fektet be, amelyek székhelye vagy tevékenységének fő területe Ázsiában, valamint Oroszországban és/vagy Törökországban van.

Ezenkívül az alap más értékpapírokba, többek között államok, vállalatok vagy nemzetek fölötti kibocsátók által kibocsátott kötvényekbe és pénzpiaci eszközökbe, befektetési alapok befektetési jegyeibe, valamint látra szóló és felmondható betétekbe is befektethet. Az alap aktív kezelésű és nincs benchmarkhoz kötve. Az alap befektetési stratégiája értelmében (a kapcsolódó kockázatok figyelembevétele mellett) eszközeit túlnyomórészt származékos eszközökbe is fektetheti, illetve fedezetként származékos instrumentumokat alkalmazhat.

1 Harmadik féllel történő elszámolásból és a befektetési jegyek elszámolási sajátosságaiból adódóan esetenként eltérés lehetséges. Kérjük tekintse meg aktuális díjjegyzékünket!

    Kérjük, olvassa el a jogi nyilatkozatot!
Havi portfóliójelentés
Féléves jelentés
Éves jelentés
Kiemelt Befektetői Információk
Teljes tájékoztató
Kezelési Szabályzat