FRANKLIN INDIA FUND N
ISIN: LU0231204966
Franklin Templeton Investments2005. 10. 25.
-2018. 07. 11.
részvényalap-
USD$ 35,08
Ázsia2.50%
magasdíjmentes
hosszútávT+3

A Franklin India Fund (az „Alap”) célja az, hogy a befektetései értékét közép-, illetve hosszú távon növelje.

Az Alap elsősorban a következőkbe fektet be:
· az Indiában székhellyel rendelkező vagy jelentős gazdasági tevékenységet kifejtő bármilyen nagyságú vállalatok által kibocsátott értékpapírok és részvényekhez kötött értékpapírok

Az Alap kisebb mértékben az alábbiakba is befektethet:
· pénzpiaci értékpapírok

A befektető csapat részletes elemzéssel választja ki azokat az értékpapírokat, amelyek véleménye szerint a növekedési kilátásaik fényében kedvező értékűek, és hosszú távon a legjobb lehetőséget kínálhatják az értéknövekedésre. A befektető csapat azokat a gazdasági tendenciákat is mérlegeli, amelyek befolyásolják az értékpapírok árát és a valuták értékét.

Az Alap célkitűzéseiről és befektetési politikájáról további információ a Franklin Templeton Investment Funds aktuális tájékoztatójának „Befektetési célkitűzések és befektetési politika” című részében található. Az Alap referenciaértéke: MSCI India Index. A referenciaértéket kizárólag információs célokból mutatjuk, és az Alap kezelője nem szándékozik követni azt. Az Alap jelentősen eltérhet ettől a referenciaértéktől.

A minimum vételi érték 5 000 USD.

1 Harmadik féllel történő elszámolásból és a befektetési jegyek elszámolási sajátosságaiból adódóan esetenként eltérés lehetséges. Kérjük tekintse meg aktuális díjjegyzékünket!

    Kérjük, olvassa el a jogi nyilatkozatot!
Havi portfóliójelentés
Féléves jelentés
Éves jelentés
Kiemelt Befektetői Információk
Teljes tájékoztató
Kezelési Szabályzat