FRANKLIN INDIA FUND N
ISIN: LU0231204966
Franklin Templeton Investments2005. 10. 25.
-2018. 12. 10.
részvényalap-
USD$ 30,11
Ázsia2.50%
magasdíjmentes
hosszútávT+3

A Franklin India Fund (az „Alap”) célja az, hogy a befektetései értékét közép-, illetve hosszú távon növelje.

Az Alap elsõsorban a következõkbe fektet be:
· az Indiában székhellyel rendelkezõ vagy jelentõs gazdasági tevékenységet kifejtõ bármilyen nagyságú vállalatok által kibocsátott értékpapírok és részvényekhez kötött értékpapírok

Az Alap kisebb mértékben az alábbiakba is befektethet:
· pénzpiaci értékpapírok

A befektetõ csapat részletes elemzéssel választja ki azokat az értékpapírokat, amelyek véleménye szerint a növekedési kilátásaik fényében kedvezõ értékûek, és hosszú távon a legjobb lehetõséget kínálhatják az értéknövekedésre. A befektetõ csapat azokat a gazdasági tendenciákat is mérlegeli, amelyek befolyásolják az értékpapírok árát és a valuták értékét.

Az Alap célkitûzéseirõl és befektetési politikájáról további információ a Franklin Templeton Investment Funds aktuális tájékoztatójának „Befektetési célkitûzések és befektetési politika” címû részében található. Az Alap referenciaértéke: MSCI India Index. A referenciaértéket kizárólag információs célokból mutatjuk, és az Alap kezelõje nem szándékozik követni azt. Az Alap jelentõsen eltérhet ettõl a referenciaértéktõl.

A minimum vételi érték 5 000 USD.

1 Harmadik féllel történő elszámolásból és a befektetési jegyek elszámolási sajátosságaiból adódóan esetenként eltérés lehetséges. Kérjük tekintse meg aktuális díjjegyzékünket!

    Kérjük, olvassa el a jogi nyilatkozatot!
Havi portfóliójelentés
Féléves jelentés
Éves jelentés
Kiemelt Befektetői Információk
Teljes tájékoztató
Kezelési Szabályzat