BGF US DOLLAR RESERVE HEDGED E2 GBP

Árfolyamalakulás

Utolsó árfolyam
189.0986(2024.04.22.)
Alap devizaneme
GBP
Alapkezelő
ISIN
LU0297947409
Fenntarthatóság
Kategória
Kockázat
Alacsony
Időtáv
Rövidtáv
Régió
Szektor
Nettó eszközérték
-
Indulás
1998.09.01.
Elszámolás
T+3
Vételi jutalék
1 GBP
Visszaváltási jut.
1 GBP

Teljesítmény

Hozamok
Aktuális év1.36%
3 havi1.08%
6 havi2.29%
1 éves4.35%
3 éves1.84%
5 éves0.95%
10 éves0.3%
Indulástól0.19%
Egyéb mutatók
1 éves szórás0.01%
5 éves szórás0.01%
1 éves volatilitás0.15%
3 éves volatilitás0.18%
5 éves volatilitás0.18%

Bemutatás

Az Alap célja az, hogy az Ön befektetésével elérhető jövedelmet maximalizálja, megőrizve a tőkét, és gondoskodva arról, hogy azok a mögöttes eszközök, amelyekbe az Alap befektet, a piacon könnyen megvásárolhatók illetve eladhatók legyenek. Az Alap összes eszközeinek legalább 90%-át tőkearányos jövedelmet biztosító, USA dollárban denominált értékpapírokba fekteti be. Ide tartoznak a kötvények és a pénzpiaci instrumentumok (vagyis a rövid lejáratú adósságpapírok). A tőkearányos jövedelmet biztosító értékpapírok kibocsátói lehetnek: az Egyesült Államok (USA) kormánya és annak kormányzati hatóságai, az USA-n kívüli kormányok és kormányzati hatóságok, valamint társaságok és szupranacionális intézmények (pl. a Nemzetközi Újjáépítési és Fejlesztési Bank), függetlenül attól, hogy az USA-n belüli vagy azon kívüli az illetőségük. A tőkearányos jövedelmet biztosító értékpapírok befektetési fokozatúak lesznek (vagyis a hitelképesség megadott szintjét teljesítik) a vásárlás időpontjában. Az Alap eszközeinek súlyozott átlagos futamideje (WAM) 60 nap vagy annál kevesebb lesz. Egy olyan értékpapírnál, amely fix kamatot fizet, ez az időtartam az, amíg az Alap befektetései visszafizetendővé válnak, az olyan értékpapírnál pedig, amely változó kamatot fizet, ez az időtartam az, amíg a következő kamatlábat meg nem állapítják. Ezeket a számokat összevonják és kiigazítják, azoknak az arányoknak megfelelően, amelyekben az Alap az egyes értékpapírokat tartja. A WAM mutatót akkor használják, amikor egy pénzpiaci alapnak a változó kamatlábakkal kapcsolatos érzékenységét mérik. A befektetési tanácsadó felhasználhat pénzügyi származékos instrumentumokat (FDI-ket) az Alap portfólióján belüli kockázat mérséklésére, a befektetési költségek csökkentésére és kiegészítő jövedelem generálására. Az FDI-k olyan befektetések, amelyek árfolyamai egy vagy több mögöttes eszközön alapulnak. Az Alap, az FDI-ken keresztül, változó összegű piaci tőkeáttételt hozhat létre (amikor az Alap eszközeinek értékét meghaladó piaci kitettség jön létre).

Minden közzététel

Kapcsolódó közzétételek

A Blackrock alapkezelő közleménye a BSF EMERGING MARKETS ABS RETURN A2 USD alap likvidálásáról
2022.05.06. 19:34• BlackRock • Hozam Plaza közzététel
Tisztelt Ügyfelünk!   A Blackrock alapkezelő közleményét a BSF EMERGING MARKETS ABS RETURN A2 USD alap likvidálásáról a csatolmányban találja.   Üdvözlettel: HozamPlaza
Tovább olvasom
A BlackRock Investment Management (UK) Limited tájékoztatása
2019.12.05. 12:52• BlackRock • Hozam Plaza közzététel
A BlackRock Global Funds közzététele alapjairól
2019.03.06. 00:00• BlackRock • Hozam Plaza közzététel
A közzétételek listájában minden olyan közzétételt megtalál, amelyet az alapkezelő partnereink részünkre eljuttattak. Nem vállalunk felelősséget olyan közzététel hiánya miatt, amely megadott csatornákon keresztül nem jutott el hozzánk. Hiánytalan információkért kérjük rendszeresen ellenőrizze a befektetési alapok tájékoztatóiban megadott forrásokat.

A kategória top alapjai 1 éves hozam alapján


Jelen weboldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.
Cookie szabályzat Elfogadás