IMPRESSZUM
MI A HOZAMPLAZA
AZ ERSTE SZEREPE
CREDO

A Hozam Plaza oldalain foglaltak nem minősíthetők befektetésre való ösztönzésnek, befektetési tanácsadásnak, értékpapír jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, arra vonatkozó ajánlatnak még abban az esetben sem, ha valamely befektetési eszközzel kapcsolatos leírás az adott eszköz eladása/vétele mellett foglal állást. A tőkepiaci és makrogazdasági helyzet, a befektetések és azok hozamai alakulását olyan tényezők alakítják, melyre a Hozam Plaza befektetési szolgáltatójának, az Erste Befektetési Zrt.-nek és a Hozam Plaza mindenkori kínálatában szereplő alapok alapkezelőinek nincs befolyása, a befektető által hozott döntés következményei az Erste Befektetési Zrt.-re és az alapkezelőkre nem háríthatók át.
Megalapozott befektetői döntés csak az egyes alapok Tájékoztatójának és Kezelési Szabályzatának ismeretében hozható. Az alapok befektetési politikájáról és a befektetések lehetséges kockázatairól kérjük, részletesen tájékozódjon az adott alap Tájékoztatójában. A tájékoztatók az alapok hivatalos forgalmazási helyein megismerhetők, így a Hozam Plaza-ban is letölthetők, az az Ügyfelek rendelkezésére áll.

Javasoljuk a befektetőknek, hogy óvatosan mérlegeljék a befektetésük tárgyát, kockázatát, díjait és a befektetésből származó esetleges károkat is befektetési döntésük meghozatala előtt.

A forgalmazás költségei, a befektetési jegyek vételével, eladásával, tartásával és egyéb tranzakciókkal kapcsolatos egyes díjak és költségek az adott alap Tájékoztatójában és Kezelési Szabályzatában valamint a Hozam Plaza Kereskedési Rendszerben, továbbá az Erste Befektetési Zrt. Hozam Plaza Díjjegyzékében és Díjjegyzékében megismerhetők.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát az egyes alapok jövőbeni teljesítményeire nézve.
A weboldalban foglaltak – teljes vagy részleges – felhasználása, többszörözése, publikálása, átdolgozása, terjesztése kizárólag az Erste Befektetési Zrt. előzetes írásos engedélyével lehetséges.

A Hozam Plaza weboldalt fejlesztette az ARDINSYS Kft.