REGISZTRÁCIÓ, SZÁMLANYITÁS
A Hozam Plazában történõ elsõ vásárlásig néhány egyszerû lépést szükséges elvégeznie: Internetes regisztráció, Bankfiókválasztás, Szerzõdések aláírása személyesen, Belépés a Hozam Plazába a megküldött SMS jelszóval.
MINIMÁLIS BEFEKTETÉS
A befektetési jegyek elõnyös tulajdonsága, hogy az elérhetõ hozam nem függ a befektetett összeg nagyságától. A Hozam Plaza-ban Ön bármekkora összegért vásárolhat befektetési jegyet, tehát nincs elõírt minimális tõkekövetelmény.
PORTFÓLIÓ VARÁZSLÓ
A Portfólió varázsló segítségével Ön egyszerûen és könnyedén összeállíthat tetszõleges portfóliókat a Hozam Plazán forgalmazott befektetési alapok hozzáadásával. A portfóliókat ezután egyedi fantázianévvel ellátva, egy gombnyomással le tudja menteni, melyek késõbbi idõpontokban bármikor újra betölthetõk.
VÁSÁRLÁSI ÚTMUTATÓ
Hogyan is kezdjem a vásárlást?
A Hozam Plaza kínálatában tobb mint 500 korszerû befektetési alap található. Mielõtt nekilátna az alapok hosszas böngészésének, szeretnénk Önnek néhány hasznos tanácsot adni.
ELSZÁMOLÁS MENETE
Több kedves Ügyfelünk is érdeklõdött a Hozam Plaza alapok elszámlásának menetérõl. A következõkben foglaltuk össze az egyes alapkezelõk elszámolási mechanizmusait, amit alaponként az egyes alapok adatlapjain is olvashatnak!
TBSZ SZÁMLA
A Hozam Plaza tartós befektetési számla (TBSZ) szolgáltatása 2010. január 25-én elindult. A TBSZ lényege, hogy azon forintban nyilvántartott befektetések hozamai, amelyeket ezen a számlán helyezünk el, a számlanyitás évét követõ 3 év elteltével 10%-kal, 5 év után 0%-kal adóznak szemben a normál számlán nyilvántartott befektetések hozamai után fizetett 16%-os adóval.
Van fantázia a német ingatlanszektorban
Budapest Alapkezelõ Zrt. - BUDAPEST
2017. Május Szinte sosem (vagy most azonnal) Bill Gates idei nyárra ajánlott könyvlistáján is szerepel Yuval Noah Harari új (már magyarul is megjelent)...
CIB - CIB Kincsem Kötvény Alap
Az Alap célja, hogy különbözõ fix- és változó kamatozású értékpapírok, nagyobb arányban államkötvények,...