REGISZTRÁCIÓ, SZÁMLANYITÁS
A Hozam Plazában történő első vásárlásig néhány egyszerű lépést szükséges elvégeznie: Internetes regisztráció, Bankfiókválasztás, Szerződések aláírása személyesen, Belépés a Hozam Plazába a megküldött SMS jelszóval.
MINIMÁLIS BEFEKTETÉS
A befektetési jegyek előnyös tulajdonsága, hogy az elérhető hozam nem függ a befektetett összeg nagyságától. A Hozam Plaza-ban Ön bármekkora összegért vásárolhat befektetési jegyet, tehát nincs előírt minimális tőkekövetelmény.
PORTFÓLIÓ VARÁZSLÓ
A Portfólió varázsló segítségével Ön egyszerűen és könnyedén összeállíthat tetszőleges portfóliókat a Hozam Plazán forgalmazott befektetési alapok hozzáadásával. A portfóliókat ezután egyedi fantázianévvel ellátva, egy gombnyomással le tudja menteni, melyek későbbi időpontokban bármikor újra betölthetők.
VÁSÁRLÁSI ÚTMUTATÓ
Hogyan is kezdjem a vásárlást?
A Hozam Plaza kínálatában tobb mint 500 korszerű befektetési alap található. Mielőtt nekilátna az alapok hosszas böngészésének, szeretnénk Önnek néhány hasznos tanácsot adni.
ELSZÁMOLÁS MENETE
Több kedves Ügyfelünk is érdeklődött a Hozam Plaza alapok elszámlásának menetéről. A következőkben foglaltuk össze az egyes alapkezelők elszámolási mechanizmusait, amit alaponként az egyes alapok adatlapjain is olvashatnak!
TBSZ SZÁMLA
A Hozam Plaza tartós befektetési számla (TBSZ) szolgáltatása 2010. január 25-én elindult. A TBSZ lényege, hogy azon forintban nyilvántartott befektetések hozamai, amelyeket ezen a számlán helyezünk el, a számlanyitás évét követő 3 év elteltével 10%-kal, 5 év után 0%-kal adóznak szemben a normál számlán nyilvántartott befektetések hozamai után fizetett 16%-os adóval.
Van fantázia a német ingatlanszektorban
Budapest Alapkezelő Zrt. - BUDAPEST
2017. Május Szinte sosem (vagy most azonnal) Bill Gates idei nyárra ajánlott könyvlistáján is szerepel Yuval Noah Harari új (már magyarul is megjelent)...
CIB - CIB Fejlett Részvénypiaci Alapok Alapja
Az Alap célja, hogy a legfejlettebb európai, amerikai és ázsiai országok legnagyobb tőzsdei vállalatainak részvényeibe fektessen, különös...