Csendes nyitás várható Amerikában

2021.06.29. 15:11 • Erste Uzsonna

Az amerikai határidős indexek vegyes nyitást mutatnak. A Dow Jones közel 0,3%-os pluszban van, illetve az S&P 500 is 0,1% körüli pluszban nyithat. A Nasdaq Composite index viszont 0,1%-os esést produkál nyitást megelőzően.

Joe Biden, amerikai elnök, Wisconsin államba utazik, ahol reményei szerint sikerül meggyőznie a választókat az új infrastruktúra tervezet gazdasági előnyeiről. A Fehér Ház egy belső levelében kiemelte, hogy az elmúlt közel egy évszázad legnagyobb közlekedési, vízügyi és szolgáltatási beruházása hogyan lendítené fel a növekedést.

A J.P. Morgan felvásárolta az OpenInvest, San Francisco-i fintech vállalatot. A platform lehetővé teszi a befektetők számára, hogy személyre szabott, dinamikus, értékalapú portfóliókat hozzanak létre, amelyek az ESG-re összpontosítanak.  Az ügyfelek egyre inkább arra összpontosítanak, hogy megértsék portfólióik környezeti, társadalmi és irányítási hatását, és ezeket az információkat olyan befektetési döntések meghozatalára használják, amelyek jobban igazodnak céljaikhoz.

Keresés
Teljes lista
Jelen weboldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.
Cookie szabályzat Elfogadás