Jogi nyilatkozat

Kérjük, hogy a Hozam Plaza (hozamplaza.hu) weboldalainak megtekintését megelőzően olvassa végig az alábbi nyilatkozatot. A hozamplaza.hu bármely oldalának megnyitása az Ön részéről az alábbi nyilatkozatunkban foglaltak elfogadásának minősül:

A Hozam Plaza oldalain foglaltak nem minősíthetők befektetésre való ösztönzésnek, befektetési tanácsadásnak, értékpapír jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, arra vonatkozó ajánlatnak még abban az esetben sem, ha valamely befektetési eszközzel kapcsolatos leírás az adott eszköz eladása/vétele mellett foglal állást. A tőkepiaci és makrogazdasági helyzet, a befektetések és azok hozamai alakulását olyan tényezők alakítják, melyre a Hozam Plazán keresztül forgalmazott befektetési jegyek forgalmazójának, az Erste Befektetési Zrt.-nek és a Hozam Plaza mindenkori kínálatában szereplő alapok alapkezelőinek nincs befolyása, a befektető által hozott döntés következményei az Erste Befektetési Zrt.-re és az alapkezelőkre nem háríthatók át. A Hozam Plazán található portfólió ajánlókban közölt információk kizárólag tájékoztató jellegűek, azok az elemzők saját véleményét tükrözik, melyek újabb információk megjelenése esetén természetesen változhatnak.

Megalapozott befektetői döntés csak az egyes alapok Tájékoztatójának és Kezelési Szabályzatának ismeretében hozható. Az alapok befektetési politikájáról és a befektetések lehetséges kockázatairól kérjük, részletesen tájékozódjon az adott alap Tájékoztatójában. A tájékoztatók az alapok hivatalos forgalmazási helyein megismerhetők, így a Hozam Plazán is letölthetők, azok az Ügyfelek rendelkezésére állnak.

Javasoljuk a befektetőknek, hogy óvatosan mérlegeljék a befektetésük tárgyát, kockázatát, díjait és a befektetésből származó esetleges károkat is befektetési döntésük meghozatala előtt.

A forgalmazás költségei, a befektetési jegyek vételével, eladásával, tartásával és egyéb tranzakciókkal kapcsolatos egyes díjak és költségek az adott alap Tájékoztatójában és Kezelési Szabályzatában, valamint a Hozam Plaza kereskedési rendszerében, továbbá az Erste Befektetési Zrt. Hozam Plaza Díjjegyzékében és Díjjegyzékében megismerhetők.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát az egyes alapok jövőbeni teljesítményeire nézve. Az azonos kategóriába tartozó alapok esetén végzett összehasonlításnál figyelembe kell venni, hogy az elért hozamot a referencia index, így a befektetési politika eltérései is befolyásolhatják.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy befektetéskor mérlegeljék az egyes alapokhoz kapcsolódó devizakockázatokat is.

A www.hozamplaza.hu weboldal üzemeltetője/adminisztrátora törekszik mindenkor a helyes és a lehető legfrissebb árfolyam és hozam adatokat bemutatni. Előfordulhat azonban, hogy a hozamplaza.hu weboldalon megjelenített árfolyam információ eltér a Hozam Plaza tranzakciós rendszerében található, a befektetési jegyek adás-vétele tekintetében érvényes árfolyamoktól. Ezért kérjük, hogy minden befektetési döntés és tranzakció végrehajtása előtt vesse össze a két árfolyamadatot és ha azok esetleg nem egyeznek meg, úgy hívja ügyfélszolgálatunkat. A jelzett eltérésből fakadó következményekért az Erste Befektetési Zrt. nem felel.

A Hozam Plaza kereskedési rendszerén keresztül elérhető befektetési jegyek adásvétele során – az alapok letétkezelőinek elszámolási rendjéből eredő eltérések, valamint a befektetési alapok tájékoztatóiban eltérően meghatározott forgalmazási napok okán – az elszámolási periódus konkrét időtartama eltérhet az ezen oldalakon meghatározott, tájékoztató jellegű elszámolási napra vonatkozó információtól: a konkrét elszámolási naphoz igazodik a teljesítés során alapul vett nettó eszközérték is. Az ebből eredő következményekért az Erste Befektetési Zrt. nem felel.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy forgalmazott befektetési jegyek esetében technikai okokból (értve ezen az ügyletkötéshez szükséges egyes adatok bármely okból bekövetkező hiányát is) előfordulhat, hogy átmenetileg ügylet nem rögzíthető a Hozam Plazában. Az ebből eredő következményekért sem az Erste Befektetési Zrt. sem a Hozam Plaza mindenkori kínálatában szereplő alapok alapkezelői nem felelnek.

A weboldalban foglaltak – teljes vagy részleges – felhasználása, többszörözése, publikálása, átdolgozása, terjesztése kizárólag az Erste Befektetési Zrt. előzetes írásos engedélyével lehetséges.

Az oldalakon megjelenő információk és anyagok, feltételek, meghatározások és leírások tájékoztató jellegűek, azok bármikor módosulhatnak. A Hozam Plaza üzemeltetője, az Erste Befektetési Zrt. törekszik az információk folyamatos frissítésére, ugyanakkor semmiféle felelősséget nem vállal az információk esetleges hiányosságai, pontatlanságai és az elírások miatt. Az oldalainkon feltüntetett valamennyi információ felhasználása a felhasználó saját felelősségére történhet.

Az Erste Befektetési Zrt.-t nem terheli felelősség olyan, harmadik személy által létrehozott, szolgáltatott vagy közzétett anyagokért, információkért, amelyek a hozamplaza.hu weboldalakhoz kapcsolódik vagy ezen oldalakon jelenik meg.

Jelen weboldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.
Cookie szabályzat Elfogadás