Az Erste szerepe

A Hozam Plaza Ügyfelei részére a befektetési és számlavezetési szolgáltatást az Erste Befektetési Zrt., a Hozam Plaza szolgáltatója és üzemeltetője nyújtja. 

A Hozam Plaza polcain változatos, elismert magyar és külföldi alapkezelők nevével fémjelzett befektetési jegy kínálatot talál, miután a Hozam Plaza szolgáltatója együttműködést alakított ki magyar és külföldi alapkezelőkkel a Plazában, mint unikális forgalmazási helyen való értékesítésben. 

A Hozam Plaza elsődleges szolgáltatójának piacvezető szerepe több mint másfél évtizedes tapasztalatának, magas színvonalú szakmai hátterének, elkötelezett munkatársainak köszönhető, mely cég számos alkalommal nyerte el az Euromoney által Magyarország legjobb befektetési szolgáltatójának ítélt díját és szerzett rangos elismeréseket a hazai piacon. 

Az Ön pénze, befektetései és adatai tökéletes biztonságban vannak a Hozam Plazában, amit a szolgáltató fejlett technikai háttere, valamint kiemelkedő tőkeereje is biztosít. A Hozam Plaza keretében nyújtott befektetési szolgáltatási tevékenységet, valamint a számlavezetést a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyeli. A befektetési szolgáltatások nyújtása a törvény által szabályozott terület, mely törvénynek alapvető szabályozási célja az ügyfelek biztonsága. 

Jelen weboldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.
Cookie szabályzat Elfogadás