Trend FM podcast

2021.12.01. 13:13 • Podcast

 

Drága volt, de hosszú távon megérheti a Digi magyarországi leányvállalatainak felvásárlása a 4iG-nek – erről beszélt az Erste Befektetési Zrt. stratégája a Trend FM Reggeli Monitor című műsorában.

A vételár 625 millió eurót, átszámítva több mint 230 milliárd forintot tett ki, amivel a 4iG az egyik legnagyobb piaci szereplővé válik a hazai távközlési piacon. Emellett ismét felerősödhetnek azok a hangok, amelyek szerint a 4iG az ötödik blue chippé avanzsálhat a Budapesti Értéktőzsdén.

Az adásban a 4iG-Digi tranzakción túl szóba került az is, hogy…
- Tovább küzd az infláció ellen az MNB, de komoly ellenszélben
- Miért volt fontos a kamatfolyosó kiszélesítése?
- Az MNB hűtené, a kormány fűtené a lakossági keresletet, a hitelezést

Az Erste Befektetési Zrt. stratégiájával, Miró Józseffel Imre Lőrinc beszélgetett.

Az erstemarket.hu a Reggeli Monitor, a Trend FM reggeli hírműsorának kiemelt szakmai támogatója.

Szakértőink rendszeresen tájékoztatják a hallgatókat a legfontosabb gazdasági és piaci eseményekről és információkról, a folyamatok hátteréről, hogy megalapozottabb befektetési döntéseket hozhassanak.

Ez a podcast a műsor vágott, szerkesztett változata.

A podcastban foglaltak kizárólag az előadó személyes véleményét tükrözik és nem tekinthetőek az Erste Bank Hungary Zrt., az Erste Befektetési Zrt. vagy az Erste Alapkezelő Zrt. hivatalos szakmai álláspontjának. A bejegyzés tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak.

Keresés
Teljes lista
Jelen weboldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.
Cookie szabályzat Elfogadás