Óvatosságra intik a befektetőket

2023.01.30. 15:14 • Erste Uzsonna

Csökkenéssel indulhat a hét az amerikai tőzsdéken. A határidős indexek negatív irányba mozdultak el: a Dow 0,4%-os, az S&P 500 0,8%-os, a Nasdaq pedig 1,1%-os mínuszban jár.

A JPMorgan figyelmeztetést tett közzé a közelmúltban látott tőzsdei rallyval kapcsolatban. A bank elemzői szerint a részvények emelkedni fognak ebben a negyedévben, de azt tanácsolják a befektetőknek, hogy használják ki a lehetőséget, és csökkentsék részvénykitettségüket, mivel a következő negyedévekben rosszabbra fordulhat a hangulat a vállalati eredmények visszaesése miatt. A Bloomberg legújabb felméréséből is az derült ki, hogy a legtöbb válaszadó szerint a részvények még nem érték el a mélypontot.

Mike Minihan, az amerikai légierő tábornoka szerint fennáll a veszélye annak, hogy az USA és Kína között 2025-ben háború robbanjon ki, és azt mondta tisztjeinek, hogy készüljenek fel — jelentette az NBC.

A Ford felpörgeti az elektromos Mustang Mach-E crossover gyártását és csökkenti annak árát, követve a Tesla példáját, mely szintén hasonló terveket jelentett be nemrég.

Keresés
Teljes lista
Jelen weboldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.
Cookie szabályzat Elfogadás