BÉT LEGEK 2022: Ismét díjazták a tőzsde legjobbjait

2023.02.27. 16:45 • Erste Market Sztori

Az év legnagyobb forgalmú határidős részvénykereskedő és az év legnagyobb forgalmú határidős BUX index-kereskedő cége idén is az Erste Befektetési Zrt. lett. Az év legnagyobb forgalmú részvénykereskedő cége kategóriában a harmadik helyet szereztük meg.

Forrás: Budapesti Értéktőzsde

A Budapesti Értéktőzsde több mint húsz éve, minden évben megrendezi a hazai tőkepiac legkiemelkedőbb éves teljesítményeit díjazó eseményét, a BÉT Legeket. A díjak odaítéléséről a Tőzsdei Tanácsadó Testület tagjaiból álló szakmai zsűri dönt. A legtöbb kategóriában kvantitatív módszertan (például forgalmi adatok) alapján lesz eredmény és kerülnek díjazásra a legjobbak. Az év hazairészvény-kereskedési platformja kategóriánál a beérkezett pályázatok, valamint a felhasználók értékelése alapján állapítják meg a győztest.

 

Forrás: Budapesti Értéktőzsde

A bejegyzésben foglaltak kizárólag az író személyes véleményét tükrözik és nem tekinthetőek az Erste Bank Hungary Zrt., az Erste Befektetési Zrt. vagy az Erste Alapkezelő Zrt. hivatalos szakmai álláspontjának. A bejegyzés tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak.

Címlapkép: Shutterstock

 

Keresés
Teljes lista
Jelen weboldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.
Cookie szabályzat Elfogadás