USD/HUF hetes chart (w1)

2024.04.23. 09:44 • Chart extra

Lezárva: 2024. április 21.

Link a charthoz: https://www.tradingview.com/x/csAKBiNT/ 

Az elsődleges verzió szerint a következő időszakban további forintgyengülés várható, az északi irányba haladó szerkezet egy korrekciós mozgás, melynek ideális végpontját a charton jelöltük, várhatóan 374-383 között valósulhat meg a tetőzés, melyből forinterősödés indulhat.

Az elsődlegesen kezelt szcenárió szerint a jelzett célzóna elérését követően forinterősödés érkezhet a parkettre és déli irányba indulhat el az árfolyam, hosszabb távon a jelzett célárak elérésére lehet a legnagyobb eséllyel számítani.

A verzió ellen, az EUR/HUF esetében is említett 1-2-1-2 szituáció szólhat, mely aktuálisan ebben a keresztben is megmutatkozik (piros számozással jelölve). Ezt a verziót a szerkezetben látható aránytalanságok miatt soroltuk hátrébb, nem jellemző, hogy ennyire aránytalan legyen egy Minor szintű A-B-C korrekció, A és B, A és C hullámának méret és időbeli aránya, ugyanakkor szabályt nem sért, de  alacsony a valószínűsége.

Természetesen az elsődleges verziónak a futásához is további megerősítésre van szükség, mely a jelzett emelkedős csatorna letörésével valósulhat meg.

A bejegyzésben foglaltak kizárólag az író személyes véleményét tükrözik és nem tekinthetőek az Erste Bank Hungary Zrt., az Erste Befektetési Zrt. vagy az Erste Alapkezelő Zrt. hivatalos szakmai álláspontjának. A bejegyzés tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak.

A BRAD az Erste Befektetési Zrt. ügynöke.

Keresés
Teljes lista
Jelen weboldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.
Cookie szabályzat Elfogadás