APPLE - 2024/32 - napi

2024.04.26. 12:14 • Chart extra
Timeframe Irány Támaszok Ellenállások
Napos 164 180

Megerősítést kapott a fordulós jelzés és szintén megerősítést kapott a long indikátor-konfiguráció is, mely elérte az elsődleges célárát.

A következő időszakban további emelkedésre számítunk, azonban hamarosan egy déli irányú korrekció érkezhet 1-2 nap erejéig. A korábban jelzett másodlagos célárig ugyanakkor még felszúrhat a piac, de elég nagy eséllyel, legkésőbb az eső csatorna közepe útját állja a töretlen emelkedésnek és érkezhet a korrekció. Hosszabb távon a felfelé mozgás célja – több lehetséges szcenárió esetében is – a charton jelzett zóna.

Összefoglalva: A következő időszakban további emelkedés érkezhet, melyet rövid időre egy kisebb déli irányú korrekció szüneteltethet. A célárak változatlanok, a másodlagos 171,75, a harmadlagos 176,50.

A bejegyzésben foglaltak kizárólag az író személyes véleményét tükrözik és nem tekinthetőek az Erste Bank Hungary Zrt., az Erste Befektetési Zrt. vagy az Erste Alapkezelő Zrt. hivatalos szakmai álláspontjának. A bejegyzés tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak.

A BRAD az Erste Befektetési Zrt. ügynöke.

 

Keresés
Teljes lista
Jelen weboldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.
Cookie szabályzat Elfogadás