S&P500 - 2024/36 - napi

2024.05.02. 09:27 • Chart extra
Timeframe Irány Támaszok Ellenállások
Napos 4944 5200

 

A csatornatetőről lefordult az árfolyam, északi irányba egy Zigzag formáció futott, mely lehetett egy nagyobb korrekció teljes része, vagy egy korrekció első alhulláma. Előbbi esetben egy nagyobb déli irányú mozgás érkezhet a piacra, mely valószínűleg a korábban jelzett célzónáig eljut, míg a második esetben egy kisebb esést követően újból emelkedés érkezik 5100 fölé.

Havi és heti idősíkon egy veszélyes szituáció alakul ki, mely nagyobb trendszint korrekciójára vagy trendfordulatra utal (lásd: heti összefoglaló - link és havi összefoglaló - link ).

Short indikátor- konfigurációk alakultak ki. Az egyik már megkapta a megerősítést, az elsődleges célára a formációnak 4984 (70% valószínűség mellett éri el), a másodlagos 4901 (cca. 60% esély mellett), a harmadlagos 4765 (elérésének valószínűsége aktuálisan még 50% alatti). A másik konfiguráció majd a lokális alj alatt kap megerősítést, az elsődleges célára a charton jelzett célzónában található 4840 környékén (65% eséllyel, amennyiben a megérkezik a megerősítés), a másodlagos 4660-nál (60% eséllyel).

A következő napokban - a két nagy eséllyel futó alternatíva közös metszete alapján - esésre számítunk, elsődleges célár 4985. Amennyiben ezt a szintet letöri a piac, akkor a következő célár 4925-nél található, ha megfordul a célár környékén, akkor elsődlegesen 5096-ig, másodlagosan akár 5130 környékére is visszaemelkedhet az árfolyam.

A bejegyzésben foglaltak kizárólag az író személyes véleményét tükrözik és nem tekinthetőek az Erste Bank Hungary Zrt., az Erste Befektetési Zrt. vagy az Erste Alapkezelő Zrt. hivatalos szakmai álláspontjának. A bejegyzés tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak.

A BRAD az Erste Befektetési Zrt. ügynöke.

Keresés
Teljes lista
Jelen weboldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.
Cookie szabályzat Elfogadás