EUR/HUF - 2024/43 - napi

2024.05.28. 08:38 • Chart extra
Timeframe Irány Támaszok Ellenállások
Napos 384 402

 

Recseg, ropog az elsődleges szcenáriónk szerinti számozás. A csütörtöki kereskedésben nem érkezett meg a megerősítése a fordulatnak, helyette esésbe fordult a piac. Az elsődleges verziónknak a valószínűsége folyamatosan csökkent, ugyanakkor a hetes idősíkra tekintve még mindig nem valósult meg az egyértelmű törése. A 384 környékén található támaszzóna egyelőre tartja az árfolyamot.  A szélsőértékekre húzott csatorna aljak továbbra is kitartanak (kék szaggatott csökkenő, kék emelkedő csatorna)

Piros számozással látható a charton egy alternatív verzió, egy a forint erősödés irányába mutató szcenárió, de továbbra sem tekintünk rá elsődleges várakozásként.

A következő időszakban nagy az esély egy minimális további esésre, majd emelkedésre számítunk, melynek az elsődleges célára 387,15.

A bejegyzésben foglaltak kizárólag az író személyes véleményét tükrözik és nem tekinthetőek az Erste Bank Hungary Zrt., az Erste Befektetési Zrt. vagy az Erste Alapkezelő Zrt. hivatalos szakmai álláspontjának. A bejegyzés tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak.

A BRAD az Erste Befektetési Zrt. ügynöke.

Keresés
Teljes lista
Jelen weboldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.
Cookie szabályzat Elfogadás