EUR/HUF - 2024-47 - napi

2024.06.11. 08:31 • Chart extra
Timeframe Irány Támaszok Ellenállások
Napos 384 402

 

Egyelőre kérdés, elsősorban a várt zónából való kiszúrás miatt, hogy a felfelé mozgás korrekciójának második alhullámát, vagy már az új trendszakasz első, északnak tartó alhullámát látjuk. Statisztikailag nagyobb esélye van annak – általános esetben – hogy a korrekció  alhulláma tartott északnak. Arányaiban egy ilyen emelkedés után (a május végi mélypont), a látott 2-3 napos korrekció időben kevés, ezért inkább a korrekció futása mellett tesszük le a voksunk.

Megjegyzés: Erős trendben képzelhető el ilyen rövid korrekció, mely a korábban jelzett un. 1-2-1-2 szituációra utalna és látványos forintgyengülésnek kellene, hogy tanúi legyünk a következő időszakban. Egyelőre erre csak minimális esélyt látunk.

Az előttünk álló napokban folytatódhat a korrekció, maradhat a korábban jelzett sávban az árfolyam (388,50 – 393,50), melyből a trend visszatérését megelőzően déli irányba leszúrhat, de a támasz (387,10 környéke) már erős ellenfélnek bizonyulhat.

A bejegyzésben foglaltak kizárólag az író személyes véleményét tükrözik és nem tekinthetőek az Erste Bank Hungary Zrt., az Erste Befektetési Zrt. vagy az Erste Alapkezelő Zrt. hivatalos szakmai álláspontjának. A bejegyzés tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak.

A BRAD az Erste Befektetési Zrt. ügynöke.

Keresés
Teljes lista
Jelen weboldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.
Cookie szabályzat Elfogadás