DAX - 2024/49 - napi

2024.06.18. 08:13 • Chart extra
Timeframe Irány Támaszok Ellenállások
Napos 17.600  18.800, 19300

 

Az elmúlt napok mozgása, még akkor is, ha arra erőteljes hatást gyakoroltak a francia események arra utalnak, hogy elkészült az északnak tartó szerkezet és elindult az a nagyobb korrekció, mely a hetes idősík elemzésében jelzett nagyobb trendszint, nagyobb déli irányú elmozdulása.

A déli irányba futó mozgás korrekciós jellegét valószínűleg a „Leading Diagonal„ ritka változatának belső szerkezete okozta, mely után megindult az erőteljes déli irányú mozgás.

Az előttünk álló időszakban folytatódhat a tegnapi nap folyamán elindult korrekció, melynek elsődleges célára 18150, a másodlagos 18220. A korrekció befejeződését követően újból déli irányú mozgás érkezhet a piacra, melynek elsődleges célára 17800.

A bejegyzésben foglaltak kizárólag az író személyes véleményét tükrözik és nem tekinthetőek az Erste Bank Hungary Zrt., az Erste Befektetési Zrt. vagy az Erste Alapkezelő Zrt. hivatalos szakmai álláspontjának. A bejegyzés tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak.

A BRAD az Erste Befektetési Zrt. ügynöke.

Keresés
Teljes lista
Jelen weboldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.
Cookie szabályzat Elfogadás