APPLE - 2024/48 - napi

2024.06.26. 10:33 • Chart extra
Timeframe Irány Támaszok Ellenállások

Napos

164 222

 

A következő időszakban folytatódhat az emelkedés, a hosszabb távú cél továbbra is 222, rövidtávon az emelkedés elsődleges célára 213, a másodlagos 217,50.

Korábbi elemzések továbbra is relevanciával rendelkező tartalma:

2024/47:

A következő időszakban – egy kisebb, éppen futó korrekció befejezését követően – további emelkedésre és a nagyobb trendszint célárának az elérésére számítunk.

2024/44:

Erős emelkedés érkezett, mely a másodlagos célárat is meghaladta. Az emelkedés hátterében fundamentális hír is áll (Apple Intelligence). Néhány héttel ezelőtti hetes elemzésben külön felhívtuk a figyelmet a fundamentális tényezők lehetséges szerepére a charton megjelent technikai alakzat vonatkozásában:

„Az alakzat trendben elfoglalt helye alapján ilyen mozgás fundamentális tényezők együttes eredőjeként szokott megjelenni, ezért fokozott figyelmet érdemes fordítani a cég körül megjelenő pozitív hírekre.”

Ellenállás elé ért a piac (hetes idősík), amennyiben a tegnapi mozgásra megerősítés érkezik és átviszi az ellenállást, akkor a hetes idősíkon jelzett célárak aktuálissá válnak (222, 260, 276).

APPLE korábbi hetes elemzés: APPLE - 2024/34 - heti

A bejegyzésben foglaltak kizárólag az író személyes véleményét tükrözik és nem tekinthetőek az Erste Bank Hungary Zrt., az Erste Befektetési Zrt. vagy az Erste Alapkezelő Zrt. hivatalos szakmai álláspontjának. A bejegyzés tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak.

A BRAD az Erste Befektetési Zrt. ügynöke.

Keresés
Teljes lista
Jelen weboldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.
Cookie szabályzat Elfogadás