EUR/HUF - 2024/52 - napi

2024.06.27. 08:56 • Chart extra
Timeframe Irány Támaszok Ellenállások
Napos 387,10  402

 

Az előttünk álló időszakban folytatódhat – egy intraday korrekciót követően – az északi irányú mozgás, ezért további emelkedésre számítunk, elsődlegesen a korábban említett harmadik célárhoz (398,10), majd pedig 400 fölé, a jelölt célzónába.

Korábbi elemzések továbbra is relevanciával rendelkező tartalma:

2024/48:

Long indikátor-konfiguráció fut, melynek elsődleges célárát (az ellenállásnál 396,10) már megközelítette az árfolyam, a másodlagos célár 400,60-ra, míg a harmadlagos a csatorna tetejére 407,80 környékére mutat.

Veszély:

Egyelőre nem lehet kizárni egy olyan extrém verziót, mely szerint egy bázisépítés folyik a keresztben, amiből heves északi mozgás indulhat és nagyon rövid idő alatt a fenti célzóna közepébe repítheti az árfolyamot, ami a konzervatív verziókkal szemben vélhetően nem az emelkedés vége, hanem annak a közepe lenne.

A bejegyzésben foglaltak kizárólag az író személyes véleményét tükrözik és nem tekinthetőek az Erste Bank Hungary Zrt., az Erste Befektetési Zrt. vagy az Erste Alapkezelő Zrt. hivatalos szakmai álláspontjának. A bejegyzés tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak.

A BRAD az Erste Befektetési Zrt. ügynöke.

Keresés
Teljes lista
Jelen weboldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.
Cookie szabályzat Elfogadás