Eljött az igazság pillanata a Trump-Comey ügyben

2017.06.08. 15:21 • Erste Uzsonna

Enyhe emelkedéssel kezdhetik a vezető amerikai indexek a mai kereskedést a határidők állása szerint. Az S&P500 0,1%-kal, a Nasdaq 0,2%-kal emelkedik, míg a Dow stagnál.

A mai napon magyar idő szerint 4 órakor veszi kezdetét James Comey, volt FBI igazgató szenátusi meghallgatása, akit még nem is olyan régen Donald Trump mentett fel tisztségéből. Az eseményt maga Donald Trump is figyelemmel fogja követni, jogi tanácsosaival egyetemben. A republikánusok azt állítják, hogy Trump nem tett semmi rosszat az adminisztráció orosz kapcsolatait illetően. Ezzel szemben a volt FBI igazgató állítja, hogy Trump arra kérte őt, hogy szüntesse meg a nyomozást volt nemzetbiztonsági tanácsadója után, aki után pont orosz kapcsolatai miatt nyomoztak.

A várt 240 ezernél többen, összesen 245 ezren folyamodtak első ízben munkanélküli segélyért a tengerentúlon az előző hét folyamán. Ez már a második egymást követő vártnál gyengébb adat, azonban a mutató továbbra is jócskán a kritikus 300 ezres szint alatt tartózkodik.

Keresés
Teljes lista
Jelen weboldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.
Cookie szabályzat Elfogadás