Jót tesz az új stratégia a Ryanair árfolyamának

2017.06.22. 09:33 • Erste Ötletgyár Maxi

Folytatja meredek emelkedését a Ryanair árfolyama, ami egyre közelebb kerül 19,9 eurós kiszállási pontunkhoz. A láttványos emelkedést kihasználva stop megbízásunk megemelését javasoljuk 17,75 euróhoz.

Az új stop szint az emelkedő trendvonal alatt és egyben a júniusi mélypont alatt helyezkedik el. Ennek aktiválódása esetén már letört a trendvonal, így érdemes a poziciót zárni.

Technikailag a részvény rendkívül erősen viselkedett az elmúlt hetekben, a technikai indikátorok úgy korrigáltak, hogy az árfolyamban nem következett be komolyabb csökkenés, sőt tovább emelkedett.

Forrás: Bloomberg, Erste

A vállalat az elmúlt hónapokban új stratégiát mutatott be, és most már egyes repterek esetében lehetővé teszi az átszállásos foglalást is, akár tengerentúli járatok esetében is. Utóbbi esetben a tengerentúli járatokat az Air Europa üzemelteti. A mostani fázisban ez inkább még csak egy kísérletnek tűnik, mintsem olyan tevékenységnek, melyből jelentős eredménye származna a légitársaságnak. Viszont a stratégia sikere esetén jelentős növekedési potenciálokat rejthet magában, ami már eredménynövelő hatással is bírhat.

Keresés
Teljes lista
Jelen weboldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.
Cookie szabályzat Elfogadás