Jöhet az új iPhone

2017.09.12. 15:26 • Erste Uzsonna

Kisebb emelkedést mutatnak az amerikai határidők piacnyitás előtt. Az S&P500 és a Nasdaq 0,1%-os, a Dow 0,2%-os emelkedést mutat.

Az Apple-ön ma a világ szeme, magyar idő szerint 7 órakor 3 új készülékkel rukkolhat elő a vállalat. Ezek közül az iPhone X lehet majd a csúcskategóriás készülék, ami több mint 1.000 dollárba is kerülhet. Piacnyitás előtt egyelőre 1% körüli emelkedést mutat az árfolyam.

A következő hét héten belül 13 amerikai államba látogat el Donald Trump, hogy népszerűsítse az amerikai adóreformokat. Az elnök főként olyan államokba látogat, ahol a republikánusok győzedelmeskedtek a választásokon, azonban 2018-ban már újabb időközi választásokra kerül sor, ahol akár el is veszíthetik pozíciójukat. Eközben Steven Mnuchin, amerikai pénzügyminiszter úgy nyilatkozott, hogy a költségvetés korlátai miatt nem biztos benne, hogy elérhető lesz a Trump által beharangozott 15%-os társasági adókulcs.

A várt 104,8 ponttal szemben 105,3 pontra ugrott a kisvállalatok optimizmusát mérő index a tengerentúlon. Ezzel továbbra is sokéves csúcsának környékén tartózkodik a mutató.

 

Keresés
Teljes lista
Jelen weboldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.
Cookie szabályzat Elfogadás