Tovább lassult az ingatlanárak emelkedési üteme

2018.08.28. 15:19 • Erste Uzsonna

A határidős indexek alapján ma is kitart a jó hangulat az amerikai tőzsdén, újabb csúcsról indulhat a mai kereskedés az S&P500 esetében.

Júniusban év/év alapon csak 6,31%-kal nőtt az S&P/Case-Shiller házárindex, a várakozás 6,4% volt és egy hónnap korábban még 6,55-os volt a növekedés. A növekedés lassulására már számítottak az emelkedők, mivel az ingatlanárak növekedése már régóta meghaladta a bérek növekedését, így relatíve drágábbá vált az ingatlanpiac, másrészt a kamatok is már emelkednek, mindkét tényező pedig a növekedés lassulásának irányába mutató tényező.

Trump már többször is kikelt a média, köztük kedvenc Twittere ellen is, most pedig új ellenséget talált az Alphabet szemében. Ugyanis szerinte a Google keresések folyamatosan hamis híreket jelenítenek meg róla és ezen szerinte változtatni szükséges. Bár valószínűleg csak nem tetszik az egójának, hogy a Google mely találatokat tartja relevánsnak róla, de ha esetleg szabályozni kívánná a Google keresési mechanizmusát az mindenképpen negatív lenne, bár erre rendkívül kicsi az esély.

Keresés
Teljes lista
Jelen weboldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.
Cookie szabályzat Elfogadás