Rendkívüli közlemény a HOLD Columbus Globális Értékalapú Származtatott Befektetési Alap Kezelési Szabályzatának módosításáról

2020.12.16. 12:24 • Hozam Plaza közzététel

Tisztelt Befektetők!

A HOLD Alapkezelő Zrt. ezúttal tájékoztatja Tisztelt Befektetőit, hogy a Felügyelet a H-KE-III-631/2020. sz. határozatában, 2020. december 14. napján engedélyezte a HOLD Columbus Globális Értékalapú Származtatott Befektetési Alap Kezelési Szabályzatának módosítását.

Módosul az Alap befektetési politikája, változnak továbbá a kezelési szabályzatnak a befektetési alapra vonatkozó alapinformációkat, a befektetési jegyre vonatkozó információkat, a származtatott ügyletekre vonatkozó leírás, valamint a díjakat és költségeket bemutató fejezetei.

A kezelési szabályzatnak a befektetési szabályokat érintő, valamint az Alapot terhelő díjak és költségek növekedését eredményező változásai 2021. január 14. napjától, amíg a további módosítások a közzététel napján lépnek hatályba.

Jelen hirdetményünk, illetve az új kezelési szabályzat, a kiemelt befektetői információk (A sorozatB sorozatC sorozat) és a tájékoztató megtekinthetők az Alapkezelő hivatalos közzétételi helyén, a www.kozzetetelek.hu weboldalon, illetve a www.hold.hu weboldalon.

Üdvözlettel:

Hozamplaza

Kapcsolódó alapkezelő:

Keresés közzétételeink közt
Teljes lista
Jelen weboldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.
Cookie szabályzat Elfogadás