AEGON ALFA ABSZOLÚT HOZAMÚ BEFEKTETÉSI ALAP
AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt.2006. 02. 10.
Loncsák András2018. 02. 14.
abszolút hozamú alap6.640.579.418 Ft
HUF2,7010 Ft
Globális1.50%
közepes0.00 %, 10 napon belüli visszaváltás esetén az előzőn felül 2.00 % pluszköltség
középtáv, hosszútávVételi: T+2 nap; Visszaváltási: T+2 nap

Az Alap célja, hogy komoly kockázatvállalás és derivatív pozíciók aktív használata mellett jelentős hozamhoz juttassa a befektetőket. Az Alap portfóliója kialakítására a fedezeti alapok által használt speciális befektetési stratégiákat alkalmazza. A javasolt minimális befektetési idő: 2 év.

Az Alap, amennyiben ebben komoly nyereséglehetőséget lát, az összes igénybe vehető befektetési eszközt - hazai és külföldi kötvényt (államkötvényeket, diszkont-kincstárjegyeket, a Magyar Nemzeti Bank által kibocsátott kötvényeket, valamint alacsony kockázatú, ugyanakkor az állampapíroknál várhatóan magasabb hozamot biztosító banki és vállalati kibocsátású kötvényeket), részvényt és egyéb értékpapírokat, indexeket és devizákat - hajlandó megvásárolni, vagy eladni, akár a törvényileg engedett maximális keretekig, amely az Alap számára kétszeres tőkeáttételt engedélyez. Az Alap befektetési döntéshozatali mechanizmusában a fundamentális, árazási, technikai, és behaviorális- pszichológiai tényezőket mérlegeli.

A likviditás biztosításának érdekében az Alap az ÁKK által a Magyar Állam nevében kibocsátott állampapírokat kívánja portfóliójában tartani. Az alap benchmarkja 100% RMAX. Az alapban egyedi befektetői döntések meghozatalára nincs lehetőség.

1 Harmadik féllel történő elszámolásból és a befektetési jegyek elszámolási sajátosságaiból adódóan esetenként eltérés lehetséges. Kérjük tekintse meg aktuális díjjegyzékünket!

    Kérjük, olvassa el a jogi nyilatkozatot!
Havi portfóliójelentés
Féléves jelentés
Éves jelentés
Kiemelt Befektetői Információk
Teljes tájékoztató
Kezelési Szabályzat