AEGON ALFA ABSZOLÚT HOZAMÚ BEFEKTETÉSI ALAP
ISIN: HU0000703970
AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt.2006. 02. 10.
Loncsák András2019. 01. 16.
abszolút hozamú alap6.640.579.418 Ft
HUF2,6075 Ft
Globális1.50%
közepes0.00 %, 10 napon belüli visszaváltás esetén az előzőn felül 2.00 % pluszköltség
középtáv, hosszútávVételi: T+2 nap; Visszaváltási: T+2 nap

Az Alap célja, hogy komoly kockázatvállalás és derivatív pozíciók aktív használata mellett jelentõs hozamhoz juttassa a befektetõket. Az Alap portfóliója kialakítására a fedezeti alapok által használt speciális befektetési stratégiákat alkalmazza. A javasolt minimális befektetési idõ: 2 év.

Az Alap, amennyiben ebben komoly nyereséglehetõséget lát, az összes igénybe vehetõ befektetési eszközt - hazai és külföldi kötvényt (államkötvényeket, diszkont-kincstárjegyeket, a Magyar Nemzeti Bank által kibocsátott kötvényeket, valamint alacsony kockázatú, ugyanakkor az állampapíroknál várhatóan magasabb hozamot biztosító banki és vállalati kibocsátású kötvényeket), részvényt és egyéb értékpapírokat, indexeket és devizákat - hajlandó megvásárolni, vagy eladni, akár a törvényileg engedett maximális keretekig, amely az Alap számára kétszeres tõkeáttételt engedélyez. Az Alap befektetési döntéshozatali mechanizmusában a fundamentális, árazási, technikai, és behaviorális- pszichológiai tényezõket mérlegeli.

A likviditás biztosításának érdekében az Alap az ÁKK által a Magyar Állam nevében kibocsátott állampapírokat kívánja portfóliójában tartani. Az alap benchmarkja 100% RMAX. Az alapban egyedi befektetõi döntések meghozatalára nincs lehetõség.

1 Harmadik féllel történő elszámolásból és a befektetési jegyek elszámolási sajátosságaiból adódóan esetenként eltérés lehetséges. Kérjük tekintse meg aktuális díjjegyzékünket!

    Kérjük, olvassa el a jogi nyilatkozatot!
Havi portfóliójelentés
Féléves jelentés
Éves jelentés
Kiemelt Befektetői Információk
Teljes tájékoztató
Kezelési Szabályzat